top of page

Wie geneest?

Wanneer je genezing zoekt voor een bepaald ongemak, je hebt bijvoorbeeld last van je maag; wat verwacht je dan en wat kun je doen?

Stel; je gaat naar de arts en die geeft een bepaalde diagnose. Op grond daarvan kun je gaan naar diverse soorten specialisten, homeopaten, of alternatieve genezers.

De chirurg zal met zijn mes je kwaal verwijderen. De homeopaat zal je bepaalde geneesmiddelen voorschrijven. De alternatieve genezer zal, afhankelijk van de soort genezer waar je heen gaat, doen waar hij bedreven in is.

Maar wie of wat doet de genezing? Is het de chirurg, of zijn mes, de homeopaat of zijn voorgeschreven kruiden? Of beide? Is het de acupuncturist of zijn naalden? Of beide? Is het de Metafysische genezer of zijn Treatment? Of beide? Het zijn allemaal hulpmiddelen, intermediairs, doorgeefluiken.


Genezing De enige echte genezing, doe je zelf, of beter nog; de God in jou, de genezende Universele Energie van Liefde is de genezende factor. De overtuiging van de arts, genezer, of wie je ook om hulp vraagt, heeft er wel veel mee te maken, want zijn vertrouwen in zijn geneeswijze, beïnvloedt jou; jouw denken, jouw vertrouwen, dat zijn geneesmethode werkt.

Maar de enige echte genezing komt van binnen uit. Het is de God in jou die geneest; de genezende Energie van Liefde. Hoe meer jij je daarvan bewust bent, hoe sneller en effectiever de genezing plaatsvindt. Hoe meer je er van overtuigd bent, dat jij een kind bent van Licht en Liefde, hoe meer jij van je zelf houdt, hoe meer vertrouwen je hebt in de genezende kracht en werkzaamheid van de God in jou; des te volmaakter zal het resultaat zijn!


Preventie Maar nog belangrijker dan genezen is preventie. De Omni Science of Mind Filosofie helpt jou om dit bewustzijn op te bouwen; Corey maakt je bewust hoe je lichamelijke of geestelijke problemen en andere ongewenste omstandigheden kunt voorkomen.

Preventie is Corey’s focus. Daarom is Corey’s gedachtengoed en zijn de New Thought boeken van essentieel belang in het beleid van de Omni School.

Jij hebt recht op een gezond gelukkig leven en de Omni Science of Mind filosofie van Corey, staat klaar voor jou. Open je zintuigen om te ontvangen! NU


Het leven is wonderbaarlijk!  Hermance


“Ik laat me niet weerhouden om mijn leven optimaal te uiten.”

Recente blogposts

Alles weergeven

Blij zijn

Gedachten

Comments


bottom of page