top of page

Blij zijn

“Blij zijn”

“Kan en mag ik nog wel blij zijn in deze tijd, waar we zo geconfronteerd worden met ziekte en dood?

Corey zei in een van zijn workshops: “Als je iemand in de goot ziet liggen en een groot medelijden overvalt je, moet je dan met hem mee-lijden en naast hem gaan liggen in de goot? Help je hem daarmee?


Nee, natuurlijk niet.

Het is jouw plicht om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zodat jouw goede gevoelens over jezelf, hem helpen zich beter te voelen.

Dit is geen kwestie van ‘ego’, maar het moet nu eenmaal met jezelf beginnen.

Hoe meer gezondheid, liefde en vrede jij uitstraalt, hoe meer jouw omgeving daar van zal profiteren en van opknappen.”


Corey heeft hieronder weer een bijzondere boodschap geschreven!


Het leven is wonderbaarlijk!

Hermance


Boodschap van Corey van Loon


Geestelijke genezing Ziekten die ongeneeslijk worden genoemd, zijn slechts ongeneeslijk op lichamelijk niveau. Geestelijke genezing is gebaseerd op de overtuiging, dat we zuiver van Mind en Hart zijn en dat dit deel van ons nooit ziek is geweest. 

Overtuiging Als jij je aan deze overtuiging vasthoudt, zal jouw lichaam zich vanzelf aanpassen, aan dat deel in jou, dat zuiver Goddelijk is. ‘Ongeneeslijke ziekte’ is een bedenksel. Ziekten, waarvan men ooit dacht dat ze ongeneeslijk waren, kunnen nu ook door de moderne medische wetenschap genezen worden.

God heeft nooit ziekte ervaren Met God is niets ongeneeslijk, omdat de Goddelijke Energie van Liefde, totaal Goed en volmaakt is. God heeft nooit ziekte ervaren. God is overal en altijd aanwezig; zowel in de medische arts als in de spirituele genezer. Wanneer je eenmaal bewust in contact staat met de perfecte energie, die door jou heen stroomt, kun je in volmaakte gezondheid leven.

Je bent op aarde om blij te zijn Je komt tot de conclusie, dat je op aarde bent, om het leven in totaal geluk te uiten en dat je alles uit je leven moet verwijderen, dat hieraan tegengesteld is. Jezelf genezen is het bevestigen, van de totale gezondheid en vreugde, die in jou heersen. Met de oneindige intelligentie, die door God aan ons ter beschikking is gesteld, zouden we in staat moeten zijn, om de meester van ons lichaam te worden. Wanneer onze gedachten vredevol en liefdevol zijn, dan zullen ons lichaam en onze omstandigheden, deze goede gedachten onvermijdelijk weerspiegelen. Je bent op aarde om blij te zijn! Licht en Liefde, Corey


"Je bent op aarde om blij te zijn!"

Recente blogposts

Alles weergeven

Gedachten

Vertrouwen

Comments


bottom of page