top of page

Mijn laatste workshop: Leven in het Licht!

Beste lezer,


Ik heb vele hoogtepunten meegemaakt in mijn carrière als geestelijk mentor en genezer: mijn interviews voor TV en radio in zowel Nederland, België, Engeland, als in Amerika; mijn workshops, counseling, lezingen en optredens voor congressen in deze landen; de wonderbaarlijke genezingen, die ik dankzij Goddelijke ingrepen hebt mogen meemaken; de welbezochte cursussen, die ik heb mogen doceren; dit alles en nog veel meer, kwam tot een climax voor mij op 12 November 2017, in mijn allerlaatste workshop in Eindhoven.

De aanwezigheid van oude cursisten, dus vrienden; onze dochter Michelle, die uit San Francisco was komen vliegen en onze zoon Quido, die weer voor het geluid zorgde en geen enkele workshop of cursus ooit heeft gemist; de nieuwe nieuwsgierige deelnemers en de mensen die baat hebben gehad, van datgene wat ik aan te bieden heb; en dan natuurlijk mijn vrouw Hermance die mij door al die jaren heen, heeft bijgestaan en die met veel liefde de genezings-aanvragen en telefonische vragen heeft beantwoord en die alles heeft gedaan, om mijn ideeën te verwezenlijken en die bovenal mij haar Liefde heeft betoond; en dan nog Niek, Jolo en Jan, die achter de schermen ervoor hebben gezorgd, dat alles die dag vlot en liefdevol verliep.


Het is moeilijk om te omschrijven wat er in mij omging op die dag. Het voornaamste gevoel, was wel de voldoening van de blijheid en dankbaarheid, die overheerste, bij de aanwezigen en bij mij.

Het idee, dat ik iets heb meegegeven aan de deelnemers, dat ze voor altijd kunnen gebruiken in hun leven. Het idee, dat wij een unieke creatie zijn van Universele Liefde, maakte de workshop voor mij onvergetelijk.


Te weten, dat wij altijd door middel van Universele Liefde in contact zijn, geeft mij een intens gevoel van dankbaarheid en geeft mij de motivatie, om in een nieuwe fase verder te gaan, in de overtuiging, dat Liefde zal zegevieren en dat het Licht het duister zal verwijderen, in elk mens op aarde; dat wij allen het recht hebben op: Leven in het Licht!

Aarzel niet om met mij in contact te blijven, of te komen. Ik blijf altijd paraat om je bij te staan; speciaal op het gebied van genezing en raadgeving.


Licht en Liefde: Corey

Tip:

Want to help visitors explore more content? Create categories. When you write a post, you can add it to up to 3 categories. These categories appear in your blog’s navigation menu, so choose categories that cover the main topics of your blog, e.g., Food, Fashion, Travel, etc.Happy blogging!

There’s so much you can do within your blog to make it look stunning. Get started now!

Recente blogposts

Alles weergeven

Blij zijn

Gedachten

Comments


bottom of page