top of page

Jouw toekomst

Zonder doel is de toekomst een onbeduidend gegeven.

De doelstelling verschilt bij elk mens. Het doel van het leven is meegegeven met de geboorte en net zoals de mens uniek is, zo is het doel van het leven. Gedurende het leven variëren de plannen en naarmate we ouder worden en meer ervaring opdoen veranderen ook onze doelstellingen en onze inzichten. Uiteindelijk zijn het onze inzichten die ons doel bepalen. Pas als we bewust worden dat wij de vrijheid van keuze hebben zijn we niet meer afhankelijk van de nukken van de maatschappij.

Als ik terug kijk op mijn leven waren er tijden dat mijn plannen gebaseerd waren op overleving en het voorkomen van prille armoede. Het was het onbegrip en het niet vertrouwen in de Overvloed en de Liefde van het Universum dat tot mijn beschikking stond.

Nu zie ik dat die moeilijke tijden die ik als mislukking ervaarde mij de nodige impuls hebben gegeven om te kiezen voor het goede dat altijd voor mij aanwezig was. De tijd is voorbij waar ik beloftes maak in het begin van het jaar en ze daarna verbreek. Elk mens is geboren met een specifiek doel, een doel dat voor ieder mens anders is, maar uiteindelijk zal leiden tot het besef dat geluk, gezondheid en voorspoed de reden is om op aarde te zijn gekomen.

Dat de meerderheid van de wereldbevolking nog steeds zwoegt onder miserabele omstandigheden is van tijdelijke aard.

Vanuit het duister is het Licht al zichtbaar dat voor ieder mens beschikbaar is. Het Licht van Liefde zal schijnen op elk mens net zoals de regen valt op een ieder.

Licht en Liefde, Corey


Recente blogposts

Alles weergeven

Blij zijn

Gedachten

Comments


bottom of page