top of page

Hoe werkt genezende Kracht?


Vaak gebruik ik de begrippen Spiritual Mind Treatment, geestelijke genezing en soms spirituele genezing door elkaar. Ik bedoel daar hetzelfde mee. Treatment is in feite het uiten van specifieke gedachten, die gebaseerd zijn op het recht op geluk, gezondheid en voorspoed. De voornaamste voorwaarden daarbij zijn:

Liefde, Overtuiging, Vertrouwen en Gevoel.


In het algemeen doe ik alléén een treatment voor iemand, die erom gevraagd heeft; maar er zijn uitzonderingen. Als iemand in coma ligt, dan kan de naaste familie wel om een treatment voor deze persoon vragen. Kinderen, die nog niet oud genoeg zijn om zelf een beslissing te nemen, kunnen natuurlijk door hun ouders of verzorgers worden vertegenwoordigd.


Spiritual Mind Treatment:


Elk treatment bevat een basisprincipe, van waaruit een wens kan worden omgezet in realiteit. De wens kan pas een realiteit worden, als onze wensen niet in strijd zijn met onze visie op het leven. De wens moet dus wel passen in ons acceptatiepatroon en hij moet redelijk zijn. De wens moet overeenkomen met de natuurlijke, of universele wetten.


We kunnen nooit meer krijgen, dan zover ons bewustzijn reikt. Een schip kan slechts zoveel inladen, als waarvoor het bestemd is. Een literfles kan nooit anderhalve liter bevatten. Wanneer jij je gedachten richting geeft (treatment), dan geef je richting aan een onbegrensde energie. Aan een “iets”, dat niet onderworpen is aan het “kleine ik”. Je laat het over aan de Universele Kracht van Liefde: “Let Go - Let God”.


Op die manier wordt treatment gebruikt, om de Universele wet in werking te stellen. Aan jouw verwachtingen zal voldaan worden; volgens jouw niveau van bewustzijn.

Je kunt de wet positief of negatief gebruiken; je krijgt altijd het overeenkomstige resultaat.


Zolang we er nog niet van overtuigd zijn, dat treatment de wet in werking stelt, is het aanbevelingswaardig om een beproefde aanpak te volgen.


Het is belangrijk om de waarde van treatment te begrijpen. Hoe weet je dat Spiritual Mind Treatment werkt? Door het te gebruiken en het een deel van je leven te maken. De resultaten zullen voor zichzelf spreken.


Licht en Liefde:

Corey


“Het patroon van gezondheid en heelheid is gevestigd in mijn mind en hart."

Recente blogposts

Alles weergeven

Blij zijn

Gedachten

Comments


bottom of page