top of page

Het Licht vervangt het duister

HET LICHT VERVANGT HET DUISTER

Op de dwaalwegen van het menselijk lijden heb ik steedshet Licht erkend Het licht dat leidt naar vrede en geluk. De Spirit in mij heeft mij aangezet tot het oproepen van Het Licht. Ik word begeleid op mijn lange reis van het leven want Universele Liefde is aan mij geopenbaard Mijn nieuwe weg erkent alleen Liefde als de bestemming.

Op de dwaalwegen van het menselijk lijden heb ik steedshet Licht erkend Het licht dat leidt naar vrede en geluk. De Spirit in mij heeft mij aangezet tot het oproepen van Het Licht. Ik word begeleid op mijn lange reis van het leven want Universele Liefde is aan mij geopenbaard Mijn nieuwe weg erkent alleen Liefde als de bestemming. EN ZO IS HET!


Licht en liefde Corey


Het Licht vervangt het duister

Recente blogposts

Alles weergeven

Blij zijn

Gedachten

Comments


bottom of page