top of page

Het Licht is gekomen

Als ik naar het dagelijkse nieuws luister op radio en TV, krijg ik het gevoel, dat er iets drastisch mis is met het wereldwijde financiële en politieke beleid. Er heerst honger, geweld, misdaad en meer ziekte dan ooit; de mens voelt zich alleen en in de steek gelaten; onbeschermd en bedrogen. Waar gaat de mensheid heen? Moeten we ons zorgen maken over onze toekomst en die van onze kinderen? Kunnen we geen greintje vertrouwen meer hebben in onze wereldleiders?

Het gevaar dreigt, dat we deze berichten als onze waarheid gaan accepteren. Dan kan het niet anders, dan dat het resultaat evenredig zal zijn, aan onze angsten en negatieve verwachtingen. We worden gebombardeerd met valse berichten over bijvoorbeeld een nieuwe griepepidemie, de belabberde economie enzovoort. Als we onze toekomst en ons geluk baseren op politieke manipulatie en criminele acties, dan zal dit binnenkort het einde betekenen van de individu en van het mensdom in zijn totaliteit.

Meer dan ooit, is de tijd aangebroken, om zelf ons geluk en veiligheid te zoeken in de goedheid en volmaaktheid van Universele Liefde en deze te accepteren.

De Spirit, God, die ons heeft gecreëerd in zijn of haar gelijkenis, kan niet ten doel hebben, om zijn of haar creatie te vernietigen.

In tegendeel; door het proces van evolutie, zullen we ons meer en meer bewust worden van onze vrijheid van keuze en zullen we kiezen voor een leven van blijheid, gezondheid, overvloed en totaal geluk, dat evengoed onze realiteit kan zijn.

Het is van groot belang dat wij intensief streven naar een volmaakt leven en een mensvriendelijke maatschappij.

Mijn missie is en blijft gericht op de keuze die wij hebben. We hebben de keuze om ons bewust te worden, dat wij tegen alle negatieve gebeurtenissen zijn opgewassen.

We hoeven niet passief te blijven zitten in het duister van onze angsten en ellendige omstandigheden, maar we mogen onze aandacht volop geven aan het Licht!

Ik nodig je uit om, speciaal in deze Kerst- en wintertijd, kracht te geven aan de het Licht en de Liefde die in ons aanwezig zijn en om onze eeuwige verbinding te bevestigen met de Universele Kracht van Liefde!

Elke dag, elk uur, elke seconde; wees blij met wie je bent en met wat je doet. Geniet van elk moment  You are the embodiment of God!” 

Licht en Liefde: Corey

“We geven kracht aan het idee, dat we vanuit het Licht geboren zijn.” Uit: “Handleiding voor een Gelukkig Leven” door Corey Van Loon.

Recente blogposts

Alles weergeven

Blij zijn

Gedachten

Commenti


bottom of page