top of page

Het beste voor jou

“Het beste voor jou”: wie wil dat niet?

Is het niet een prachtig idee, dat we door middel van onze gedachten, ons leven kunnen veranderen? Hieronder vindt je aanwijzingen van Corey om je hiermee te helpen.


Wil je meer erover weten? Neem dan een kijkje in onze Omni Store.

Heb een heerlijke maand!


Het leven is wonderbaarlijk!

Hermance

_____________________________________________________________

Boodschap van Corey: Het beste voor jou


We hebben allemaal de keuze om met ons geloof te doen wat we willen. De wet van de aantrekkingskracht zorgt ervoor, dat ons geloof waarheid wordt.

Het enige geloof dat stand houdt, is het geloof dat gebaseerd is op de waarheid.

Echt geloven is zeker weten.


Het beste voor jou

Je kunt het je niet veroorloven afgeleid te worden door uiterlijke omstandigheden.

Negatieve gebeurtenissen kunnen je wel in de war brengen. Als je er echter op vertrouwt, dat God weet wat hij doet en dat Hij het beste met je voorheeft, dan kan die negativiteit onmogelijk vat op je krijgen.

Je kijkt dan naar deze gebeurtenissen in het vertrouwen, dat ze gecreëerd zijn door jouw eigen gedachten.

Je weet dan dat je geen slachtoffer bent: de wet heeft slechts datgene voor jou gemanifesteerd, wat jij met jouw gedachten in werking hebt gezet.


Onder de loep nemen

Neem eens de tijd om jouw geloof onder de loep te nemen. Ben je er wel van overtuigd, dat alles wat er met je gebeurt, gebaseerd is op jouw geloof? Ben je ervan overtuigd dat ziekte en ongenoegen niet bij je behoren?

Weet je dat met God alles mogelijk is: dat je een perfecte baan mag hebben en dat een liefdevolle relatie bij je behoort?

Of ben je ervan overtuigd dat je de ongeneeslijke ziekte van je grootvader hebt geërfd, een auto-ongeluk krijgt, beroofd wordt, nooit genoeg geld zal hebben, omdat je in een kansloze omgeving geboren bent?


Geloof is verwachting

Je krijgt alles wat je met sterke verlangens en emoties verwacht. Je bepaalt zelf waar je voor kiest. Geloof is verwachting. Het is van essentieel belang dat je een richting bepaalt, een standpunt vaststelt, waarin je gelooft. Als je gelooft, dat God alleen het beste voor je in petto heeft en he weet zeker, met heel je hart, dat het zo is, dan ben je gegarandeerd op weg naar totale genezing.


“Met God is alles mogelijk”, moet je lijfspreuk worden!


Licht en Liefde!

Corey"Met God is alles mogelijk!"

Recente blogposts

Alles weergeven

Blij zijn

Gedachten

Commentaires


bottom of page