top of page

Herfstworkshop: Leven in het Licht

Beste lezer


Dit is mijn boodschap voor alle Omni Vrienden.


De Herfst Workshop getiteld “LEVEN IN HET LICHT” op zondag 12 november 2017 in Eindhoven. Zal definitief mijn laatste workshop zijn, en tevens zal het de laatste dag zijn van de opdracht die ik mee kreeg zo’n veertig jaar geleden, toen ik met mijn vrouw Hermance en onze kinderen Quido en Michelle vanuit Californië naar Nederland verhuisde.


De opdracht voor mij was:


OM MENSEN TE BEGELEIDEN OP HUN LEVENSPAD NAAR HET LICHT EN TE BRENGEN IN HET LICHT.


Mijn opdrachtgever was en is mijn Hogere Zelf.


Ik heb voor duizenden mensen gesproken op Spirituele congressen, op workshops, op cursussen en lezingen, over Spirituele genezing; om de aanwezigen bewust te maken van het Licht dat ze zijn.


Mijn reizen hebben me naar Engeland gebracht, weer terug naar Amerika, naar België, Curacao, naar Duitsland en naar vele plekken in Nederland.


Mijn boodschap is altijd gericht geweest op de betrouwbaarheid van de Universele Liefde en op het idee, dat door middel van treatment, affirmatie en meditatie, al onze wensen in vervulling kunnen gaan.


Voor degenen die voor de eerste keer hiermee in aanraking komen en voor degenen van jullie, die al sinds het begin bij mij zijn, geldt dezelfde waarheid:


JE LEEFT NU EN VOOR ALTIJD IN HET LICHT VAN LIEFDE!


De periode van deze opdracht is voltooid en de volgende opdracht voor mij staat reeds te wachten:


IN DE STILTE EN DE PRACHT VAN DE NATUUR VAN HET OMNI RETREAT IN PORTUGAL, ZAL IK MIJ HOOFDZAKELIJK RICHTEN OP GENEZING VAN DE INDIVIDUEN EN GEHOOR GEVEN AAN HET INLUIDEN VAN EEN NIEUW TIJDPERK VAN VREDE, GELUK EN VOORSPOED.


Door te schrijven voor de Omni publicaties, blijf ik in contact met jullie.


Als een bijzondere samenloop sluit dit COM, Aquamarijn, vanaf 1 december 2017 voor goed de deuren. Aquamarijn was een van de eerste centra, die me uitnodigde toen ik voor het eerst in de zeventiger jaren naar Nederland kwam.


Ook zij beginnen elders met een nieuwe fase, naam en aanpak en ik wens ze het allerbeste.


HET DUISTER HEEFT VOORGOED PLAATS GEMAAKT VOOR HET LICHT!


IK KIJK ER NAAR UIT OM JE IN PERSOON TE BEGROETEN OP DEZE LAATSTE WORKSHOP “LEVEN IN HET LICHT”.


Licht en Liefde, Corey


Leven in het Licht

Recente blogposts

Alles weergeven

Blij zijn

Gedachten

Comments


bottom of page