top of page

Een nieuwe start

Omstandigheden

Kunnen negatieve omstandigheden, die je ooit hebt gecreëerd, die je nu meemaakt, of die je in een vorig leven hebt meegemaakt, bijdragen aan je gevoel van geluk en eigenwaarde?


Schild van Liefde De fouten die je ooit maakte, hebben ervoor gezorgd, dat je bent wie je nu bent. Besef goed, dat God altijd bereid is, om je fouten te vergeven. Maar vergeef jezelf eerst voor wat je ooit hebt misdaan. Deze misstap behoef je je niet tot in detail te herinneren. Zelfvergeving reinigt je van elke fout en geeft je het beschermende schild van Liefde.


Verleden Soms is het goed even naar je verleden te kijken. Je kunt daardoor een antwoord krijgen op de vraag waarom je bepaalde gewoontepatronen hebt. Waarschijnlijk kom je tot de ontdekking dat je veel van je slechte gewoontes hebt geleerd van je ouders en je leraren. Door dit te erkennen kun je hen vergeven en jezelf vergeven dat je ‘er in getrapt’ bent. Op het moment dat jij je bewust wordt van je foute gedrag, kun je er iets aan doen. Je kunt je slechte gewoontes vervangen door goede. Het vergt wilskracht, maar het is het waard.


Opnieuw beginnen Maar pas op! Probeer niet precies uit te vinden, wat alle oorzaken van je misère waren. Het gevaar bestaat dat je verstrikt raakt in een eindeloos netwerk van oorzaken en gevolgen en dat je al je energie verspilt met het zoeken naar iets, wat je waarschijnlijk nooit vindt.

Het is beter om nu opnieuw te beginnen. Zie jouw nieuwe start als de eerste schakel in een glanzende gouden ketting van goede oorzaken en schitterende gevolgen.


Licht en Liefde!  Corey


Goud zonlicht schijnt fel door de bomen
"Liefde is de sleutel naar het ware geluk!"

Recente blogposts

Alles weergeven

Blij zijn

Gedachten

Comments


bottom of page