top of page

De Universele Wet

‘De Universele Wet’, wat bedoelt Corey daarmee? Het moet wel een heel belangrijke wet zijn, anders zou hij er zeker geen aandacht aan besteden. We vragen ons allemaal wel eens af, waarom er dingen met ons gebeuren; sommige fijn, andere niet zo plezierig. Dat kan toch niet allemaal toeval zijn? Veel filosofen, waaronder Corey en Ernest Holmes, beweren zelfs, dat toeval niet bestaat. Maar wat is het dan? De sleutel voor dit raadsel ligt in, wat we noemen, de Universele wet van Karma, ofte wel de Wet van Oorzaak en Gevolg. Wat deze wet inhoudt, kun je in Corey’s boodschap hieronder lezen.


Het leven is wonderbaarlijk!

Hermance 


Boodschap van Corey van Loon: 'De Universele Wet'


De Wet van Karma - De Wet van Oorzaak en Gevolg. Dit is een Universele wet, die altijd, op ieder niveau werkt. Het is een metafysisch standpunt, dat zich voor elke gedachte een overeenkomstige vorm manifesteert. Op elke actie volgt een gelijke reactie.

Brengen we dit terug naar de wet van oorzaak en gevolg, dan kunnen we het volgende constateren: Denken en acties zijn de oorzaken. Vormen en reacties zijn het gevolg.

Wat je plant, zul je oogsten.

Door je bewust te zijn van deze ‘Universele Wet’, kun je haar toepassen in jouw leven. Je wordt dan de meester van deze wet; je blijft niet langer zijn slaaf.

Karma wordt zowel op een individueel, als op een collectief niveau uitgedrukt. Door ons denken, zetten we de Universele Wet in beweging. Dit heeft als resultaat, dat overeenkomstige gevolgen in ons leven worden gecreëerd.


Als harmonie, geluk, voorspoed en gezondheid onze basisgedachten zijn, dan kunnen we gelijksoortige gevolgen in ons leven registreren.

Jouw gedachten creëren!

Licht en Liefde, Corey


"Wat je plant, zul je oogsten!"

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page