top of page

Genezing

Corey Van Loon schrijft: “Het zijn hoogstwaarschijnlijk de beperkende gedachten, het bekrompen geloof en die oude gewoontes, die jou in de problemen hebben gebracht”.

Het kunnen problemen van allerlei aard zijn, die jou dwarszitten. Om een paar voorbeelden te noemen: Je lijdt aan een bepaalde lichamelijke kwaal. Je hebt problemen op financieel gebied. Je kunt geen geschikte woning vinden. Je ligt overhoop met jezelf. Je hebt problemen met de mensen om je heen. Jouw omstandigheden maken je ellendig.

De oplossing van alle problemen omvatten wij, in de Omni Filosofie van Corey van Loon, allemaal onder de gemeenschappelijke noemer: ‘Genezing’. Het middel is: ‘Treatment’. Het doel is: Optimaal Geluk, Gezondheid en Liefde.

Kortom: alles wat jou blij en gelukkig maakt, mag je hebben. Het is jouw geboorterecht.

Tijdens de ruim 40 jaar dat Corey en ik samen zijn, heb ik onnoembaar veel genezingen zien plaatsvinden, die je als ‘wonderbaarlijk’ zou kunnen bestempelen.

Hieronder volgen: een affirmatie en een tekst van Corey over ‘Genezing’.

Ik raad je ook aan zijn prachtige inspirerende boeken te lezen uit de Omni Store, waardoor je net zoals ik, gemakkelijk tot het besef kunt komen dat “Het leven wonderbaarlijk is!”

Verrassing! Een geweldig boek van Corey hebben we uitgebracht. De titel is "God is van ons allemaal". Het verschijnt nu ter gelegenheid van zijn verjaardag op 7 januari.

Het boek behelst frappante uitspraken gedaan door Corey, tijdens zijn vele workshops. Een per dag er uitpikken is voldoende, om de hele dag op te teren. Voor mij werkt het fantastisch en het sluit helemaal aan op mijn gevoel van die dag.

Heb een Liefdevol, Voorspoedig, Gelukkig en Gezond 2021!

Hermance Van Loon

Boodschap van Corey Van Loon: Genezing

“Als je wilt genezen, moet je bereid zijn je gewoonten te veranderen en je strakke gedachtepatronen te versoepelen”. Angstige gedachten Wil je dat niet, dan werk je tegen het genezingsprincipe in. Het zijn hoogstwaarschijnlijk de beperkende gedachten, het bekrompen geloof en die oude gewoonten, die jou in de problemen hebben gebracht. Starre en angstige gedachten veroorzaken een star en stijf lichaam. Waar je bang voor bent, wordt je waarheid. Een nieuwe gedachte Volgens sommige analisten zijn maar één procent van de duizenden gedachten, die dagelijks door ons hoofd gaan, nieuwe gedachten. Kuddedieren We zijn als het ware kuddedieren geworden, die niets anders weten te doen dan grazen en die soms even opkijken als ze een geluid horen, dat ze niet gewend zijn. Als je dit beeld van redeloos grazend vee op jezelf en op jouw levenswijze betrekt, dan zou dat je misschien wakker kunnen schudden. Je zou niet meer toelaten, dat jouw vitale levensenergie nodeloos weg-ebt. Wat is een treatment? Een treatment is een bevestiging met het doel om onze oude, negatieve gedachten, te vervangen door nieuwe, Goddelijke gedachten. Nieuwe gedachten Genezing vindt plaats als oude gedachten, die vorm in je lichaam en geest hebben aangenomen, worden opgelost. Het is dan alsof nieuwe gedachten van Licht en Liefde, de oude gedachten wegjagen en voorgoed verdrijven. Licht en Liefde, Corey


"Nieuwe gedachten van Licht en Liefde."

Comments


bottom of page